معرفی سایت به موتورهای جستجو
معرفی سایت به موتورهای جستجو یکی از مهمترین مسائل از رتبه بندی و رنکینگ می باشد.
معرفی سایت به موتورهای جستجو برای ثبت و شناخته شدن وب سایت تان در موتورهای جستجو و نمایش سایت در نتایج جستجو می باشد.
گفته شد که موتور جستجو متن را می خواند و لینک را دنبال می کند. بنابراین موتور جستجو می تواند سایت شما را بیابد به شرط آن که راهی برای ورود اسپایدر آن به سایت تان فراهم کرده باشید. اگر موتور جستجو بتواند لینکی به سایت شما بیابد، پروسه معرفی سایت شما به آن انجام شده است. هرچه راه های بیشتری به سایت شما موجود باشد، اسپایدر زودتر به آن راه می یابد. اما این تنها ابتدای راه است.
در حقیقت شما می خواهید موتور جستجو زودتر و بیش تر به سایت شما مراجعه کند و تعداد صفحات بیش تری از آن را بخواند تا همواره آخرین اطلاعات سایت در بایگانی موتور جستجو باشد. به طور ساده می خواهم بگویم که یک بار خواندن اطلاعات کافی نیست بلکه موتور جستجو باید بارها و بارها به سایت شما مراجعه کند.
تمام موتورهای جستجو، صفحه ای برای معرفی سایت ها دارند. تنها کافی است آدرس صفحه اول سایت خود را به آن ها بدهید. با این کار آدرس سایت تان وارد برنامه ی کاری موتور جستجو می شود و اسپایدر آن به سایت تان مراجعه خواهد کرد. اگر از این شیوه برای معرفی یک سایت استفاده کنید ممکن است یک تا چند هفته و یا حتی بیشتر طول بکشد تا این که موتور جستجو به سایت مراجعه کند. اما ما به دنبال راه های سریع تر هستیم.
راه ورود اسپایدر به سایت شما پیوند است. برای فراهم کردن راه، از سایت هایی که در حال حاضر در پایگاه داده ی موتور جستجو قرار دارند بخواهید که به شما لینک کنند. خواستن بخش ساده کار است زیرا پذیرش خواسته شما مهم تر است. خساست شاخ و دم ندارد. مدیران خسیس هم کم نیستند! این جاست که کمی به مشکل بر می خورید. آیا شما حاضر می شوید به یک سایت بنجل و بی محتوا لینک کنید؟ مسلماً نه. از دیگران نیز این انتظار را نداشته باشید.
نکته مهم در همین جا نهفته است. اگر شما سایتی پر محتوا و مفید داشته باشید چرا دیگران به سایت تان لینک نکنند! آن ها از این که توانسته اند به بینندگان خود سایتی مفید معرفی کنند، حتماً دل شاد خواهند بود. باور کنید مشکل حل نشده است! شما باید این مدیران را برای لینک دادن قانع کنید.
معرفی سایت به موتورهای جستجو
حضور در فهرست ها می تواند در معرفی سایت به موتورهای جستجو موثر باشد. توصیه می شود بعد از تکمیل طراحی سایت، آن را به فهرست های مهم و موضوعی معرفی نمایید. برای معرفی یک سایت به فهرست، ابتدا باید مناسب ترین گروه را بیابید. برای یافتن مناسب ترین گروه، کلمات کلیدی سایت خود را در فهرست مورد نظر جستجو کنید و بررسی کنید که سایت های فهرست شده در نتیجه جستجو در چه گروه هایی قرار دارند.
با جستجوی هر یک از کلمات کلیدی، گروه های معرفی شده برای آن را یادداشت نمایید. متوجه خواهید شد که بعضی از گروه ها بیش تر از بقیه تکرار می شوند. اگر تعداد دفعات تکرار یک گروه بیش تر از سایر گروه هاست، همان گروه مناسب ترین گروه برای سایت شما خواهد بود. همچنین اگر سایتی با زمینه کاری مشابه سایت خود درون یکی از گروه ها یافتید، گروه آن سایت می تواند گروه مناسبی برای سایت شما نیز باشد. معمولاً بیش تر سایت ها بهتر است در همان زیرگروه های مرتبط با محدوده جغرافیایی (مثلاً ایران) فهرست شوند اما این موضوع برای همه سایت ها درست نیست و برخی سایت ها اصولاً بهتر است در گروه هایی قرار گیرند که محدودیت جغرافیایی ندارند.
زمانی می توانید سایت خود را به فهرست ها معرفی کنید که به طور کامل طراحی شده باشد، تمام لینک های آن فعال باشد، صفحات زیر ساخت نداشته باشد، تمام عکس های آن بارگذاری شوند و بتواند احساس حرفه ای بودن را به مخاطبان، خصوصاً ویراستاران سخت گیر فهرست ها منتقل کند.
معرفی سایت به موتورهای جستجو و معرفی سایت به فهرست، البته در معرفی سایت به موتورهای جستجو نیز موثر خواهد بود. موتور جستجو برای آغاز به جمع آوری اطلاعات، نیاز به یک نقطه ی شروع دارد و چه جایی بهتر از فهرست ها، به خصوص یاهو و دیماز.
فهرست های کوچک بسیاری وجود دارند که شما می توانید به طور رایگان سایت خود را به آن ها معرفی کنید. هم چنین شما می توانید مقالات مفیدی را در زمینه فعالیت تان تهیه کنید و آن ها را در سایت های بی شماری که حیات خود را مدیون این مقالات هستند، منتشر کنید. دقت کنید در این مقالات، آدرس سایت شما به صورت لینک قرار داده شود تا هم بینندگان با کلیک کردن بر آن بتوانند به سایت بیایند و هم اسپایدرها آن را دنبال کنند.
معرفی سایت به موتورهای جستجو برای ثبت و شناخته شدن وب سایت تان در موتورهای جستجو و نمایش سایت در نتایج جستجو می باشد.
● معرفی سایت به موتورهای جستجو (خلاصه)
▪ هرچه سایت در پایگاه داده ی موتورهای جستجوی بیشتری قرار گیرد، بهتر است.
▪ هرچه صفحات بیشتری از یک سایت در پایگاه داده ی موتورهای جستجو قرار بگیرند، بهتر است.
▪ بیش ترین مخاطبان سایت ها را موتورهای جستجوی مهم فراهم می کنند.
▪ کیفیت محتوای سایت خود را بالا ببرید. سایت باید حرفی برای گفتن داشته باشد که بتوانید دیگران را به دیدن آن دعوت کنید!
▪ به سایت های دیگر لینک کنید و از آن ها بخواهید که به شما لینک کنند.
▪ مقالات مفیدی را در سایت های دیگر منتشر کنید و در آن ها آدرس سایت خود را به صورت پیوند قرار دهید.
▪ سایت خود را به تمام فهرست های رایگانی که سراغ دارید، معرفی کنید.
پاسخ دهید